Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
V případě potřeby lze sacharidy navýšit příjmem ovoce či zeleniny, zaleží na Vás, jakou si zvolíte hranici příjmu sacharidů. Obvyklé hodnoty sacharidů při Low-Carb stravování jsou od 21 až 60 g sacharidů denně. Při navýšení příjmu sacharidů se můžete inspirovat recepty na našem blogu v sekci zeleninové saláty.
Den
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Tuky
17,13
18,17
14,04
21,03
14,25
z toho NMK
4,57
3,57
2,93
3,23
3,86
Sacharidy
38,28
39,21
32,37
37,86
34,27
z toho cukry
15,61
15,47
14,29
15,49
15,57
Bílkoviny
73,23
68,19
69,40
70,69
67,85
Vláknina
8,92
13,97
10,17
12,66
8,77
Sůl
2,60
2,35
2,37
1,74
2,35
Den
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
kJ
2566
2482
2297
2625
2310
kcal
613
593
548
617
552
Low-Carb
Low-Carb je trend poslední doby, kdy pod vedením odborníků měníme způsob stravování a životní styl. Hlavním principem Low (málo, nízko)Carb (sacharidů) stravování (nízkosacharidové stravování) je omezení konzumovaných sacharidů, tedy stravy, v níž jsou obsaženy obiloviny, těstoviny, brambory, pečiva, průmyslově zpracované potraviny, sladkosti, ale zároveň i ovoce, které je zredukováno na minimum.
© 2019 LC LIFE | Všechna práva vyhrazena | webdesign by karkulin